1 Haziran 2014

Pril Açelya Akkoyun u Konya da bolggerlerle buluşturdu

Henüz bir önceki blogger buluşmamızın paylaşıını yapamadan  Konya daki bloggerler olarak yeni bir etkinliğe katıldık geçen pazar..Ben de  önce onun paylaşımlarını yapmak istedim.
Pril Türkiye genelinde düzenlediği bir etkinlik kapsamında Açelya Akkoyun u Konya  da bloggerlerle buluşturdu.
Müge hanımın organize -davetiyle bizler de Pazar günü davetli olarak etkinliğe katıldık.
Öncelikle Yemek ,sohbet tanışma olarak başlayan program Pazar yerinde keyifli bir şekilde devam etti.
Ekranlarda göründüğünden çok daha pozitif,içten ve samimi olan Açelya hanım kendin bizlere daha da çok sevdirdi.

Bulaşıkla pek aram olmamasına  ve ilk önce katılmayı düşünmememe rağmen izlerken öyle eğlenceli geldi ki bizde  yarışma kararı aldık ve gerçekten de çok eğlenceli vakit geçirdik.

Bu arada Hazır bulaşıkla aram olmadığını belirtmişken elde yıkamada deterjanlarla da aram iyi değildir.Piyasadaki bir çok marka ellerimi  kurutur ,alerjik reaksiyon yapar.Rahatlıkla kullanabildiğim yalnızca iki marka vardır ve  bunlardan biri pril.Bu sebeple burada bu paylaşımı yaparken gönül rahatlıyla yazabiliyorum tavsiye ederim diye..Reklam falan değil yanii  :)

Güzel bir gün geçirmenin keyfiyle ,Pril in hediyeleriyle günü bitirdik :)







Pril'in Basın Bülteni:

25 Mayıs 2014
  
Konyalı blogger’lar, Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun’la buluştu. 

Konya’nın en ünlü ve en çok takip edilen blogger’ları, bulaşık denilince aklımıza gelen ilk marka olan Pril ve onun sevilen marka yüzü Açelya Akkoyun’la bir araya geldi. Konya’mızın tanınan mekanlarından Havzan Etli Ekmek’te gerçekleşen etkinlikte, Açelya Akkoyun ile sohbet eden tüm blogger’lar keyifli vakit geçirdi.

Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek üzere farklı şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, bu kez Konya’daydı. Bulaşıkta değişmeyen tercihimiz Pril, Konyalı blogger’ları da unutmadı. Konyalı blogger’lar, 25 Mayıs 2014 Pazar günü gerçekleşen yemekte Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun ile buluşma fırsatı yakaladı. Konya’mızın en ünlü lezzet duraklarından Havzan Etli Ekmek’te gerçekleşen etkinlikle blogger’larAçelya Akkoyun ile sohbet ederek onu daha yakından tanıdı. Açelya Akkoyun; samimi yaklaşımı, sıcak ve keyifli sohbeti ile yemeğe katılan tüm blogger’ları etkilemeyi başardı. Yemeğin ardından yine Açelya Akkoyun ile birlikte Pril’in “Türkiye’nin En Hamarat Hanımı” Konya seçmelerini yaptığı aracını ziyaret etmek üzere Muhacir Pazarı’na geçildi. Blogger’lar burada da İstanbul’daki büyük finalde yarışmak üzere en çok bulaşığı, en kısa sürede yıkamak için yarışan hanımların mücadelesine tanık oldu. Yarışmada rekabet, heyecan ve bol eğlence vardı. Gün boyu devam eden etkinlik, Konya’nın en hamarat hanımının seçilmesi ile son buldu.

Pril’in yeni formülü çok güçlü…

Pril’in yağ lekelerine ve kurumuş kirlere karşı etkili ve mükemmel temizlik yaratan yeni formülü, bulaşıkta bir dönüm noktası yaratıyor. Benzersiz enzim teknolojisi yağları çözüyor, kurumuş kirleri söküp atıyor.Pril ile bulaşıklar ışıl ışıl parlıyor. Pril, Türkiye’de ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Pril’in yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Aktif maddeler, lekeli yüzeye yapışıyor ve temas sağladığı kirleri söküyor. Enzimler ise kurumuş nişastalı yüzeylere yapışarak kalıntıları çözüyor ve kolayca çıkmalarını sağlıyor. Böylece Pril ile elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya da gerek kalmıyor. 

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2013 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,5 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Hande Ardane
Tel: +90 216 579 40 00 - 4276
Faks: +90 216 579 40 92       

Türk Henkel A.Ş.


Müge AKAY                                                   
Müşteri Direktörü                                                        
Med Partners Halkla İlişkiler                             
Tel: (0216) 577 41 41                                       
mt@medpartnersreklam.com

6 yorum:

Urfa Tutkunu dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir gündü. Allah böyle tatlı günlerimizin devamını nasip etsin =)

Nilgün Komar dedi ki...

iyi ki katılmışsın...

Türkan dedi ki...

Merhaba, sizi emeksinden buldum. Çlışmalarınız çok hoş elinize sağlık. Emeksine üye oldum, siz satıştan memnun musunuz? listemede ücret alınıyor..Fikirlerinizi bildirir misiniz.
Ben de Beyşehir de yaşıyorum, bloğuma beklerim. sevgiler

GÜLENGÖRÜCÜ hobi dünyası dedi ki...

artık senı sayfamda dostlarım arasına ekledım beklıyorum

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Yeni açılan Moda Blogları Platformuna, blogunuzu eklemek istermisiniz?
Eğer eklerseniz site trafiğiniz hızla yükselecek ve takipçi sayınız artacaktır.
Blogunuzu aşağıdaki adresten ekleyebilir veya ekli blogları inceleyebilirsiniz.
Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiler...
Modaland - Moda Blogları Dizini

Unknown dedi ki...

Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutlamak isterim. Takip ettiğim bloglar arasında bloğunuzuda ekledim.
Ayrıca Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. oya örnekleri
Teşekkürler.